Keskvarane toidukartul
Väga heade keetmisomadustega mittelagunev lauakartul! S uurepärased kulinaarsed omadused
(tüüp B), ei lagune keetmisel, hea maitse, väga minimaalne keetmisjärgne tumenemine ja
tärklisesisaldus 12 13%. Ü htlase tärkamisega, kiire pealsete areng ja kattuvus, puhmas on
keskmise kõrgusega ja keskmise suurusega, kõrge mugulate arv, õied valged.
Mugulad
Ümarovaalsed kuni ovaalsed, madalate silmadega, sile kuni kergelt võrguline koor, keskmise suurusega, kollase kuni tumekollase sisuga. Mugula läbimõõt 35-55 mm.
Saagikus
Suuresaagiline intensiivsort, ülemõõdulisi mugulaid vähe, suur osakaal saagist kaubandusliku kvaliteediga.
Koor
Sile kuni kergelt võrguline koor, kollase kuni tumekollase sisuga.
Resistentsus
Nematodid Ro1 ja Ro4, Vähk normaaltüüp D1, väga kõrge vastupanu Y-viiruse suhtes, väga väike kalduvus pruunmädanikule ja mehhaanilistele kahjustustele.
Säilitamine
Väga hea säilivusega ja pika puhkeperioodiga.