Evolution 

 Varajane toidukartul 

 Hea maitsega B-tüüpi katulisort, mis sobib hästi küpsetamiseks ja salatisse. 

Mugulad

  Suured, ovaalsed, piklikud. Sisu helekollane. 

Koor

   Punase koorega. 

Säilitamine

 Lühema puhkeperioodiga. Säilitada jahedas. 

 Resistentsus 

 Haigustele vastupidavus hea. Vastupidav lehemädanikule, nematoodidele. 

Säilitamine

 Lühema puhkeperioodiga. Säilitada jahedas. 

 *A-tüüpi kartulisort sobib salatisse, see on tahke ja kõva, pisut kleepuv ja vesine ega kee katki. Salatikartuli puhul ongi oluline, et see ei laguneks keetes ega võtaks liiga palju koort sisse. 

*B-tüüpi kartulisort sobib keetmiseks, sest on vähejahune, keeb ühtlaselt pehmeks ega lagune keetes. 

Rohkem infot:

Kristiin Pihus

Jaekaubanduse juht

Küsimused ja päringud: